Afvallen

Afvallen in Heerenveen bij ABC Fitstudio. Fitter & Slanker in slechts 35 minuten.

Wilt u graag gewicht verliezen, omdat u te zwaar bent? We helpen u graag in onze boutique studio. ABC fitstudio is een kleine fitness studio waar we u echte persoonlijke begeleiding geven. Er wordt getraind in kleine groepen en met een trainer die u steeds helpt om uw doelen te breiken.

Het alternatief voor de sportschool

Houdt u niet van de drukte en grootte van de sportschool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het centrum van Heerenveen, op de bovenverdieping tussen Albert Hein, Blokker en C&A vindt u onze gemoedelijke fitness studio.

Slecht ter been?

ABC fitstudio beschikt over een eigen lift. Dus ook als u slecht ter been bent en bijvoorbeeld meestal een rollator gebruikt kunt u met de lift gemakkelijk boven komen. Ook de studio zelf heeft zeer gebruiksvriendelijke apparatuur die automatisch op uw lichaamsmaten wordt ingesteld.

Vetpercentage

Heeft uw huisarts u verteld dat uw vetpercentage of uw BMI te hoog is? Wij gaan u helpen om hier iets aan te doen. Door twee keer per week slechts 40 minuten te trainen gaat u merken dat u in eerste instantie veel energieker wordt. Daarna gaat ook uw lichaam veranderen. Veel kwaaltjes verdwijnen omdat uw spieren sterker worden en het teveel aan vet in uw lichaam wordt langzaamaan verbrand door de extra inspanningen.

Vetmassa

Eigenlijk gaat het niet zozeer om kilo’s af te vallen, maar om kilo’s vet te verliezen. Als je namelijk 3 kilo afvalt lijkt dat niet zoveel, maar als dat 3 kilo vet is, dan zijn dat maar liefst 12 pakjes boter die van je lijf zijn “afgesmolten”. Dat zie je echt wel in de spiegel en dat heeft ook flink invloed op het functioneren van je lichaam. Veel vet is als een extra orgaan dat een slechte invloed heeft op heel veel processen in je lichaam. Iedere kilo eraf heeft dus meteen een positieve invloed op je gezondheid.

Snel afvallen

Onze Milon trainingsmethode is speciaal ontwikkeld om snel je doel te bereiken. Met zo weinig mogelijk tijd toch maximaal effect bereiken, dat is de opzet. Als u de enthousiaste reacties op Facebook bekijkt, dan zult u zeker zelf ook enthousiast worden. Afvallen in Heerenveen is voor ons belangrijk. Veel klanten komen juist met dit doel naar onze ABC fitstudio.

Wilt u ook kennis maken met de Milon Cirkel? Claim dan nu uw 5 weken proeflidmaatschap !

Vraag hier informatie over de proefmaand aan

Wil je weten of ABC Fitstudio ook bij jou past? Vraag hier informatie over de proefmaand aan