FITTEST

.

Wil je weten of ABC Fitstudio en al haar faciliteiten bij jou past? Vul de vragenlijst hieronder en en we nemen snel contact met je op!

 

Fittest

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF.

MILON CIRKEL. FIT & SLANK IN 35 MIN.
download15

Niet iedereen houdt van grote sportscholen waar veel mensen tegelijk zich in het zweet aan het werken zijn. Wil of moet je wel trainen voor je gezondheid, dan verwelkomen wij je graag in onze ABC fitstudio. Hier trainen we in kleine groepen en met individuele begeleiding.

HET ALTERNATIEF VOOR DE SPORTSCHOOL
download18

Houdt u niet van de drukte en grootte van de sportschool? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In het centrum van Heerenveen, op de bovenverdieping tussen Albert Hein, Blokker en C&A vindt u onze gemoedelijke fitness studio, ABC fitstudio.

GEZOND ZONNEN BIJ DE ZONSTUDIO
Zonnebank Heerenveen
Van zonnen krijg je een lekker gezond kleurtje, je voelt je vitaler na een zonnebad en het werkt positief op de aanmaak van vitamine D, het opbouwen van extra bescherming vooraf aan een zonvakantie én het verminderen van huidproblemen
Logo ABC Fitstudio

PAST ABC FITSTUDIO OOK BIJ JOU?

Wil je in een gezellige sfeer aan je gezondheid en fitheid werken? Of wil je afvallen en daarbij de beste persoonlijke begeleiding en aandacht krijgen? Dan ben je bij ABC Fitstudio in Heerenveen aan het juiste adres!

GRATIS MAAND!

Sporten bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim dan nu jouw Gratis maand. En ervaar zelf of ABC Fitstudio ook bij jou past!