Milon Cirkel

Train je Fitter & Slanker in slechts 35 min. bij onze Milon club ABC Fitstudio in Heerenveen

Met wat zenuwen in mijn lijf ging ik naar ABC Fitstudio in Heerenveen. Toch niet weer zo’n mega fitnessclub waar ze veel beloven en niets waarmaken? Een vriendin had voor mij een afspraak gemaakt. Zij is erg enthousiast. Dit is écht anders vertelde ze. De Milon Cirkel is écht iets voor jou. Ook vertelde ze over de resultaten die ze inmiddels geboekt had. Als zij het kan, moet ik het ook kunnen. Ondanks dat ik niet zo’n sporter ben…

Alles werd automatisch ingesteld

Na een korte vragenlijst over mijn gezondheid en mijn redenen om te willen sporten, kon ik mij omkleden. Ik mocht nog geen lidmaatschap nemen! Ze wilden eerst weten of ik het wel leuk ging vinden. Dat vond ik wel interessant. Ik kreeg eerst een uitleg over de Milon Cirkel, dit zou voor mij de ideale manier zijn om te starten. De Milon Cirkel is een gemakkelijke manier om goed moe te worden, vertelde mijn coach me!

Elke spieroefening duurt één minuut, de conditietraining slechts vier minuten. Je wisselt steeds door, dus zo verveel je je eigenlijk nooit. Aan de tablet voor je neus zie je wanneer je moet stoppen. Ik kreeg een eigen polsband met smiley en ingebouwde chip. Mijn coach stelde de toestellen voor mij in. De volgende training moest ik gewoon aanmelden met mijn polsbandje, en alles stelde zich dan automatisch in, zoals mijn coach dat de eerste keer gedaan had. Ik kon dus geen fouten maken. Oef, wat een geruststelling.

Ik had direct een goed contact met de andere klanten

35 minuten later was ik flink bezweet! Ik had nog nooit zo gezweet, maar toch voelde ik me super. De tijd was omgevlogen. Voordat je een oefening beu bent moet je weer naar de volgende. Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen, maar ik werd ook prima geholpen door de andere klanten. De sfeer was daar echt heel losjes. Ik vreesde enkel dat ik de volgende dag niet meer uit bed zou kunnen. Dit viel echter reuze mee! Ik moest wel 4 dagen wachten voor de volgende training. Het leuke aan de Milon Cirkel is dat je echt moe wordt zonder dat je het echt merkt! Je kan ook niets verkeerd doen, dus je mag je helemaal laten gaan.

Verbeterde stofwisseling

Ik wou dus duidelijk afvallen, maar wel op een juiste manier. Ik moest eerst zorgen dat door de Milon Cirkel mijn stofwisseling verhoogde. Elke training ging het beter! Ik had nooit gedacht dat ik sporten leuk zou vinden! Ik merkte echter dat het elke week beter en beter ging. Ik had niet verwacht dat ik zo snel resultaat zou voelen. Na een maand was ik mooi een hele kledingmaat kwijt! Ik voelde me bovendien ook fitter, ik had minder last van mijn rug, ik sliep beter én ik leerde een heleboel leuke mensen kennen. Ik ga nu zelfs vaak twee keer per week. Het kost me echt geen moeite meer om mezelf te motiveren om te gaan. Het resultaat mag er ook zijn! Ik eet een beetje anders dan vroeger maar zeker niet minder en ook bijzonder lekker!

Ik kan de Milon Cirkel echt aan iedereen aanbevelen!

 

Vraag hier informatie over de proefmaand aan

Wil je weten of ABC Fitstudio ook bij jou past? Vraag hier informatie over de proefmaand aan