Zonnebank

.

Onder de zonnebank in Heerenveen voor een lekker kleurtje op vakantie

Wat is er lekkerder dan een mooi bruin kleurtje in de winter? Je ziet soms mensen met zo’n vale witte kleur op hun gezicht. Dat ziet er niet fraai uit. Niet voor niets zegt men “wat een gezond kleurtje” als iemand een mooie bruine teint heeft.

Zonnen is gezond

Er is al jaren een discussie over de gezondheidsrisico’s van zonnen en kunstmatig zonnen. Maar het grote voordeel van een zonnebank is juist dat het perfect te doseren is. Na bepaling van iemands huidtype weet je precies hoe lang die persoon veilig kan zonnen op de zonnebank. In Heerenveen werken we dan ook alleen met professionele snelbruiners die veilig en gecertificeerd zijn.

Huidtype bepaling

In onze vestigingen van www.zonstudio.nl voeren we altijd eerst een huidtype bepaling uit. Afhankelijk van of iemand huidtype 2,3 of 4 heeft wordt dan de veilige bezonningstijd vastgesteld. Iemand met huidtype 1 kan beter niet zonnen in verband met verbrandingsgevaar. Ook kinderen onder de 16 jaar mogen niet op de zonnebank. Voor alle anderen is zonnen een heerlijke ontspanning die resulteert in een gezonde kleur op gezicht en lichaam.

Vakantie

Ga je op een zonvakantie, dan is het helemaal aan te raden om voor te bruinen. Op deze manier raakt je huid alvast gewend aan de zon en zul je veel minder snel verbranden op vakantie. Zonnen op zich is niet slecht voor je huid, wel als je het teveel doet, maar vooral als je je huid laat verbranden. Smeer je dus in de zon altijd in met beschermingsfactor.

Voordelig zonnen

Zonstudio Heerenveen heeft de laagste tarieven, voor maar € 17,50 per maand kun je vaak en veilig zonnen.

Kijk voor meer informatie op www.zonstudio.nl

GRATIS MAAND!

Sporten bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim dan nu jouw Gratis maand. En ervaar zelf of ABC Fitstudio ook bij jou past!