Groepslessen

.

Groepslessen bij ABC Fitstudio voor iedereen vanaf 30 jaar vanaf 30 jaar.

In onze ABC fitstudio in Heerenveen trainen vooral 50+ers, maar iedereen vanaf 30 jaar is welkom. Voor echte sporters is onze club minder geschikt. Je beweegt bij ons vooral met een gezondheidsmotief en om gewoon lekker in je vel te zitten.

Groepslessen

Je kunt komen trainen wanneer je wilt, maar eigenlijk train je bijna altijd in een groep, dat is wel zo gezellig. Na afloop blijven de meesten ook even zitten met een gezellig kopje koffie of thee. Na een training is dat lekker om even bij te komen en bij te kletsen. Tijdens de training staat instructeur Timon of Jesper bij u in de buurt om aan te moedigen of te corrigeren. Zij helpen u om snel resultaat te bereiken met de trainingen.

Conditie verbeteren

Een training bij ABC fitstudio heeft alle trainingselementen in zich om fitter te worden. We doen spiertraining, cardio training voor hart en longen en ook doen we nog stretching of yoga oefeningen. Dat alles in een compacte circuittraining van 40-45 minuten zorgt ervoor dat u snel vooruitgang boekt met uw conditie.

Spiertraining

In iedere training worden alle spieren in het lichaam aangesproken. U zult zich al snel sterker en fitter voelen. En dat met maar twee maal 45 minuten per week oefeningen doen. Een van de grote voordelen van spiertraining is dat men langer zelfstandig kan blijven wonen. Doe je niets, dan worden je spieren naje 25e al ieder jaar een stukje slapper, totdat je uiteindelijk niet eens meer een trap op kunt. Regelmatige spiertraining houdt je krachtig en jeugdig en tot op hoge leeftijd zelftstandig. Momenteel is de jongste deelnemer 30 en de oudste 94 jaar.

Gezellig fitnessen

Trainen met mensen van je eigen leeftijd is wel het fijnste. Vandaar dat wij hebben gekozen om alleen volwassenen vanaf 30 jaar toe te laten tot onze fitstudio in Heerenveen.

Wilt u ook kennis maken met de Milon Cirkel? Claim dan nu een Gratis Proefmaand!

Ja, ik claim mijn Gratis Maand

GRATIS MAAND!

Sporten bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim dan nu jouw Gratis maand. En ervaar zelf of ABC Fitstudio ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik claim mijn Gratis Maand