Fysiotherapie

.

Fysiotherapie en Fysio in Heerenveen

Heb je klachten aan rug, schouder, knieën? Neem dan contact met ons op voor een gratis Fysio consult. Onze sportfysiotherapeute doet dan een kort onderzoek om te kijken of behandeling nodig is en zin heeft.

Beginnen met fitness

Wilt u beginnen met fitness training, maar hebt u klachten aan gewrichten of spieren? Dan is het verstandig om even onze fysio te laten checken of het verstandig is om nu te beginnen met een trainingsprogramma. Soms is het beter om een paar fysiotherapeutische behandelingen te ondergaan waardoor de klachten afnemen en deelname aan een fitness programma verantwoord is. Bij twijfel raden we altijd aan om eerst de Fysio in Heerenveen er even naar te laten kijken. Onze praktijk www.mtheerenveen.nl heeft een manuele en een (sport) fysiotherapeut. Bij hen bent u zeker in goede handen.

Alle zorgverzekeraars

We hebben fysio contracten met alle zorgverzekeraars en we kunnen meestal binnen een week al beginnen met uw behandeling. Die is niet alleen gericht op beter worden, maar ook op het voorkomen van dezelfde klachten in de toekomst. Een oefenprogramma zal daarom ook meestal deel uitmaken van het behandelplan.

Sportfysiotherapie Heerenveen

Onze sportfysiotherapeute is gespecialiseerd in knieletsels, veel sporters kampen met knie problemen. Door een goede behandeling kun je veel eerder weer terug het veld op om je sport weer met plzezier en zonder pijn te kunnen beoefenen.

Gratis fysio consult

Heb je vage klachten en weet je niet goed wat je ermee aan moet? Maak een afspraak voor een gratis fysio consult. Dat geeft snel duidelijkheid. Indien nodig kun je direct met de behandeling starten. Stuur een berichtje naar esther@mtheerenveen.nl voor jouw gratis consult. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.