update  01.04
Zoals jullie allemaal waarschijnlijk al gehoord hebben is de club voorlopig nog gesloten, in ieder geval tot 28 april. 

Daarna is het weer verder kijken. We hopen vooral diet iedereen gezond blijft en anders zeker snel weer beter !

 

update 26.03.2020
Contributie Compensatie

Beste ABC fitstudio sporter

Door het besluit van de overheid om sportclubs te sluiten (volgens de officiële lezing is de einddatum voor sportclubs nog steeds 6 april..) staat jouw fitnessclub niet tot je beschikking en dat betreuren wij ten zeerste. Het is een enorme schok en zeer onwerkelijk voor iedereen.

We hebben de afgelopen week ontzettend veel lieve berichten gekregen van onze leden. Daar zijn we enorm blij mee. Het geeft ons energie om verder te gaan met waar we mee bezig zijn! Wij zijn afhankelijk van de contributie die we elke maand van je ontvangen. We proberen deze zo goed mogelijk te compenseren met online trainingen en programma’s.  Zo kunnen we ook onze medewerkers in dienst houden en onze vaste lasten voldoen en hopelijk weer snel voor jou de deuren openen.

We zijn geen grote club die het zich kan veroorloven om direct de contributie te compenseren. Daarom willen we het samen met jou doen!

—————————————————————————–

Zodra we weer open zijn kun je een keuze maken uit onderstaande opties:
 
Keuze 1)
Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft. Ik ben akkoord dat mijn contributie die betrekking heeft op de periode van sluiting volledig gebruikt wordt om te investeren in mijn club. Ik blijf mijn fitnessclub voor 100% steunen. 
????

 
Keuze 2)
Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft, maar kies voor een 50/50 regeling. Als de helft van mijn betaalde contributie die betrekking heeft op de periode van sluiting gecompenseerd wordt met een verlenging van mijn abonnement, ben ik meer dan tevreden. (voorbeeld: jouw club is 6 weken gesloten, dan wordt je abonnement met 3 weken verlengd) Samen staan we sterk.
 ????

 
Keuze 3)
Ik begrijp dat dit een geval van overmacht betreft, maar wil of kan hier niet zelf de financiële gevolgen van dragen. Ik kies voor een volledige compensatie van mijn betaalde contributie. De periode waarin mijn club gedwongen gesloten is wordt  volledig gecompenseerd met een verlenging van mijn abonnement. (voorbeeld: jouw club is 6 weken gesloten, dan wordt je abonnement met 6 weken verlengd) Uiteraard ook begrip hiervoor.
 ????


Wij hopen dat je je in één van de bovenstaande keuzes kunt vinden.

—————————————————————————–

De afschrijving voor je lopende abonnement zal dan ook komende week op de gebruikelijke wijze plaatsvinden.
Wij danken je voor jouw coulance, loyaliteit en empathie. Het is onze absolute wens om hier als club, team en leden sterker uit te komen. Samen kunnen wij dat aan!

De komende weken houden wij je uiteraard op de hoogte!
Tot slot wensen wij jou en je dierbaren een goede gezondheid en veiligheid in deze ongekende tijd en hopen snel onze deuren te mogen openen en je weer te ontmoeten.

Met sportieve groet,
Team ABC fitstudio

 

update 18.03.2020
Beste lid van ons centrum,
Het zal u niet zijn ontgaan: sinds 16 maart jl. hebben fitnessondernemers – met pijn in hun hart – de deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Dat geldt ook voor ons centrum. We hebben alle begrip voor die maatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als centrum samen met u iedere dag voor inzetten: gezonder, fitter en vitaler worden en blijven.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor u. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij u daarin niet ondersteunen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we u nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en u kunnen adviseren. Om u in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we u het volgende aan:

  • Online lessen verzorgd door Timon via ons kanaal op You tube
  • Gratis gebruik van het Fitsnacks.tv portal met heel veel lessen van yoga tot dans

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor maart en april. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie veel vragen oproept.

Heeft u recht op compensatie?

Een logische en terechte vraag in deze uitzonderlijke tijden. Uit de informatie die wij van NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, hebben ontvangen, is het antwoord vooralsnog: nee.

Zodra we hier een definitief antwoord en voorstel voor hebben komen we erbij u op terug.

Dit vraagt om een uitleg.

Nederland – en in het bijzonder onze branche – verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie. Dat wij onze diensten niet kunnen aanbieden, komt door de ingrijpende overheidsmaatregel en vormt een overmachtssituatie. Bovendien was sporten in een sportclub – gelet op de richtlijnen van het RIVM – ondertussen onmogelijk geworden. Op grond van de wet is ontbinding van de tussen ons gesloten overeenkomst ‘gelet op de bijzondere aard van de situatie’ niet mogelijk. Het opschorten van uw betalingsverplichting over de drie weken dat we gesloten zijn, zou bovendien desastreuze gevolgen hebben voor ons bedrijf en is op dit moment niet mogelijk. Op dit moment is het voor ons dan ook onmogelijk en onredelijk om u te compenseren voor de drie weken dat wij noodgedwongen gesloten zijn. We vragen u dan ook vriendelijk om betalingen niet te storneren, omdat dat enkel in meer en hogere kosten resulteert. Kosten die we niet kunnen dragen in deze tijd waarin we ons bedrijf overeind proberen te houden.

Kunnen we u compenseren?

We bekijken op dit moment de mogelijkheden om u te compenseren voor de – vooralsnog – drie weken dat u niet bij ons kunt sporten. Deels doen we dat al, door u te blijven adviseren en inspireren hoe u in deze situatie invulling kunt geven aan een gezonde(re) leefstijl. Zie het eerdere overzicht met diensten die wij u aanbieden.

Door de diverse noodmaatregelen van het kabinet, zullen wij hopelijk ook in de kosten kunnen besparen. Wij zullen dit, samen met branchevereniging NL Actief, de komende periode inventariseren. Afhankelijk van die ontwikkelingen gaan wij op dat moment met u graag in gesprek over een passende (financiële) oplossing. Op dit moment doen wij een beroep op uw support en begrip.

Uw gezondheid en sportplezier staat bij ons altijd bovenaan. Wees dan ook voorzichtig, let goed op elkaar en help elkaar waar mogelijk.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, laat het ons weten. De deuren van onze club zijn verplicht gesloten, maar wij staan desondanks voor u klaar!

 

Met vriendelijke groet,

ABC fitstudio

Jan Willem Monhemius

Timon van der Werff

GRATIS MAAND!

Sporten bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim dan nu jouw Gratis maand. En ervaar zelf of ABC Fitstudio ook bij jou past!

BIJNA KLAAR 50%

Ja, ik claim mijn Gratis Maand