Bedrijfsfitness

.

Bedrijfsfitness in Heerenveen? Train je Fitter & Gezonder bij onze Milon Club

Trainen doe je niet voor je lol, maar meestal om een bepaald doel te bereiken. Fitter worden. Slanker worden. Of je spieren wat sterker maken zodat je fitter bent en bijvoorbeeld minder last hebt van rugklachten.

Fitness is medicijn

Als fitnesstraining een pil zou zijn, dan zou iedere arts het voorschrijven, want de effecten van fitnesstraining zijn fantastisch. Lagere bloeddruk, minder kans op diabetes, minder kans op veel kankersoorten en ga zo maar door. Regelmatige training heeft daarnaast ook een flinke impact op je kwaliteit van leven. Zonder training begin je vanaf je dertigste flink af te takelen namelijk. Maar regelmatige training voegt jaren toe aan je leven, maar vooral meer energie waardoor je de dingen kan blijven doen die je leuk vind en je leven zin geven.

Geschiedenis

Bedrijfsfitness werd al lang geleden gedaan in Japan. Nu nog zie je vaak groepen werknemers tezamen oefeningen uitvoeren onder werktijd. In Nederland wordt dat niet veel gedaan. Gezondheid wordt toch gezien als de verantwoordelijkheid van de werknemer. Sporten en trainen voor je gezondheid doe je in je eigen tijd, maar wel steeds vaker met een financiele tegemoetkoming van de werkgever.

Stoppen met roken

Als ondersteuning bij stoppen met roken kan training goed helpen. Je voelt je dan al snel een heel stuk fitter en sterker en dat helpt om het niet roken vol te blijven houden. Je longen raken de teeraanslag langzaam kwijt en door de training wordt je longvolume groter en gaan je longen efficiënter werken.

Gezellig fitness

Trainen met mensen van je eigen leeftijd is wel het fijnste. Vandaar dat wij hebben gekozen om alleen volwassenen vanaf 30 jaar toe te laten tot onze Fitstudio in Heerenveen. Na de training blijven de meesten even zitten aan onze “praat tafel” met een gezellig bakje koffie of kopje thee.

Meer weten over bedrijfsfitness bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim gerust een gratis proefmaand en ervaar of ABC Fitstudio ook bij jóuw bedrijf en medewerkers past!

Ja, ik wil meer informatie

GRATIS MAAND!

Sporten bij ABC Fitstudio in Heerenveen? Claim dan nu jouw Gratis maand. En ervaar zelf of ABC Fitstudio ook bij jou past!